87

İBYS programı için yazılım üreten bir firma olarak geliştirilen programımız yardımıyla işlerin kolaylaşmasını ve entegrasyonunu sağlamayı amaçlamaktayız. İBYS, uzun haliyle İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi işçi ve iş sağlığının kontrolünün ve yönetiminin sağlandığı sistemlerdir. Yazılım sektöründeki gelişmeler iş ve işçi sağlığı ve güvenliği hakkında daha çözüm odaklı çalışmalar yapılmasını da kolaylaştırmaktadır. Bu sebeple firmamız tarafından geliştirilmiş olan programın kullanılmasını tavsiye etmekteyiz.

Fabrikalarda veya farklı iş yerlerinde çalışan kişilerin güvenliğinin sağlanması ve kazaların önlenmesi adına iş sağlığı ve güvenliği adına ülkemizde de denetim ve önlemler günbegün artmıştır ve artmaya devam etmektedir. Bu denetimler sayesinde iş kazalarında önemli azalmalar görüldüğü istatistiksel olarak oldukça görülür bir seviyeye erişmiştir.

İş yerlerindeki her türlü verinin işlenmesi ve denetimin daha şeffaf yapılmasının sağlanması amacıyla biz kullanımınıza sunduğumuz İBYS programı ile müşterilerimiz ve ilgili bakanlığın işini kolaylaştıracak geliştirmeyi sağladık. Programımızın demosunu web sitemizden ücretsiz olarak indirebilir ve deneyebilirsiniz. Bu sayede karar vermeniz için bir ön deneme yapma şansına ulaşmış olacaksınız. Devamlı olarak destek sağladığımız bu yazılım yardımıyla firmanızın dijital dünyaya uyumunu kolayca sağlayabilirsiniz. Geleceği bugün yaşamak istiyorsanız, biz sizin için gerekli hizmeti sağlamaya hazır olduğumuzun altını çizebiliriz.

İBYS Programı ve Firmalara Katkıları

İBYS üzerine geliştirilen program iş sağlığı ve güvenliğinin dinamik ve hızlı şekilde sağlanmasının yolunu açmaktadır. Her türlü firma ve fabrikalarının iş ve işçi sağlığı ve iş güvenliği açısından almış oldukları önlemleri ve yürütmekte oldukları faaliyetleri bir merkez aracılığıyla sorgulamak ve verileri incelemek üzerine büyük kolaylık sağlanmaktadır. Firmanın raporlamalarını anlık yapabilmesini sağlar ve veriler yardımıyla temiz, şeffaf bilgilerin elde edilmesini kolaylaştırır diyebiliriz.

Firmamızın web sitesi üzerinden program demosunu kolaylıkla indirip kullanabilirsiniz. Demo sizin için uygunsa bununla birlikte daha ayrıntılı ve destekli bir hizmet almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir ve programımızla birlikte sağladığımız devamlı destekten de faydalanabilirsiniz.

İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Programı Neleri Kapsamaktadır?

ibys programı
ibys programı

İBYS programı konuyla ilgili her türlü detayın işlenmesine ve raporlanmasına olanak sağlamaktadır. Tek bir merkezde toplanan veriler yardımıyla firmaların eksik yanları veya olumlu yanları kolaylıkla görüntülenebilmekte ve gerekli önlemler daha hızlı alınabilmektedir.

Bir firmanın ve fabrikasının olası iş sağlığı ve güvenliği risklerinin ve bahsi geçen risklere karşı alınan önlemlerin veriler aracılığıyla aktarılması ve sorgulanmasına olanak tanımaktadır. Ayrıca çalışılan yerdeki sağlık personeli ve hizmetlerinin yeterliliğinin denetimini de uygulama üzerinden sağlayabilirsiniz. Firma bilgilerinin yanından makine ve teçhizat hakkındaki sistem kayıtları kolaylıkla görüntülenebilmektedir. Bu sayede kullanılan makine ve teçhizatların iş sağlığı ve güvenliği açısından herhangi bir risk oluşturup oluşturmayacağı kolayca değerlendirilebilmektedir.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının alt kolu olarak görev yapmakta olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü sunucuları İBYS programı üzerinden verileri almakta ve saklamaktadır. Güvenlik açısından büyük risk taşımakta olan firmaların program üzerinden sisteme veri aktarıyor olması denetimin sağlanması açısından önemlidir. Bu denetimlerin anlık sağlanıyor ve bildiriliyor olması firmanın ileride büyük bedellerle karşılaşmasının önüne de set çekmektedir. Programımız hem firma hem çalışanlar hem de bakanlık için pozitif bir etki sağlamaktadır. Programdan memnun kalıp kalmayacağınız konusunda endişeleriniz var ise öncelikle internet sitemizdeki demo programımızı indirip kurarak deneyebilirsiniz. Bu deneyiminiz olumlu sonuçlar doğuracaksa ki öyle olacaktır, bizimle iletişime geçebilir ve sizin için tam destek sağlamamızı talep edebilirsiniz.

İBYS Kullanan Bir Firma Olmak Size Ne Kazandırır?

İBYS programı sayesinde ilgili bakanlık ve işletmeniz arasındaki entegrasyonun sağlanması mümkündür. Bu entegrasyon ile hem çağa ayak uydurmuş hem de önünüzdeki süreçte firmanızın büyük bir risk altına girmesi ve büyük bedel ödemesi ihtimalini ortadan kaldırmış olacaksınız. Bakanlık verilerinizi anlık olarak görüntüleyebileceği için sizin ihmalleriniz olacaksa dahi bunu kolayca fark ederek geribildirim yapabilecektir. Bu sayede herhangi bir iş sağlığı ve güvenliği tehditi oluşmasının da engellendiğini söyleyebiliriz.

İBYS programını kullanmayan firmaların entegrasyon işlemlerini geciktirmesi, gelecekte yaşayabileceği kötü sonuçların habercisidir diyebiliriz. Zamanında alınmayan önlemlerden dolayı hem işçileriniz ve işletmeniz adına bir risk oluşturuyor hem de gelecekte büyük maddi yükler altına girme ihtimalini doğuruyorsunuz. Bu sebeple en yakın sürede demomuzu denemenizi ve uygun gördüğünüz takdirde bizimle iletişime geçmenizi önemsiyoruz. Sağlık ve güvenlik birinci önceliğimizdir.

Sitemiz Üzerinden Rahatlıkla İBYS Programı işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Softmed Yazılım Güvencesi ile…