87

İBYS Yazılımı, iş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliği konusundaki, ilgili detaylara kolay ulaşım ve kolay yönetim sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir yazılım olarak karşınıza çıkar. Şirketlerin kurumsal kimlikleri düşünülerek oluşturulan tüm bilgileri organize ederek, var olan bilgileri depolamak, güvenli ve kusursuz oluşturmak ve sonuç olarak sağlıklı raporlara ulaşımı sağlamak için, şirketler bu programları kullanmalıdır. Çünkü yazılım programı verim artışı, etkin çalışma ortamı ve hızlı bir veri ulaşımı sağlamaktadır.

İş yerindeki tüm faaliyet ve süreçleri baz alınarak oluşturulan İBYS Yazılımı programı, kolay kullanımı sayesinde, sizlere kusursuz hizmetler sunmaktadır. Sunulan hizmetler arasında, faaliyet raporlarına rahat ulaşım, dönelik – yıllık raporların detayları, acil durumlarda yapılması gereken eylem planlarının şeması, iş yerinde kullanılan malzemelerin bakımı, kontrolleri, iş kazaları ve kimyasal kazalar ya da meslek hastalıkları, çalışanların özlük bilgileri, periyodik muayeneleri, işe giriş muayenesi, e – reçeteler, çalışana ait tüm raporlar, tıbbi malzeme takibi, kasa takibi, hizmet ücretleri, tahsilat takibi yer almaktadır. Tüm bu hizmetler sayesinde iş yeri yönetimi ve iş yeri hekimleri işlerini hızlı ve sorunsuz yapabilme rahatlığı yaşamaktadır.

İBYS Yazılımı Ne Tür Ayrıcalıklar Sağlar

İbys Yazılımı
İbys Yazılımı
  • İBYS Yazılımı, tüm cihazlardan takip yapabilmeniz için, masaüstü, tablet ve telefonlar için de kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Her cihazdan rahatlıkla sistem üzerinde kontrol sağlayabilir ve bu sayede zaman yönetimi ve görev yönetimi konusunda avantaj sağlayabilirsiniz.
  • Yazılıma, bilgi dışında, fotoğraf ekleme özelliği de vardır. Fotoğraf ve bilgilerin depolanması işlerinizin takibini kolaylaştıracaktır.
  • Program tüm kaza maliyetlerini hesaplanabilecek şekilde kurgulanmıştır. Bu sayede hızlı ve sorunsuz maliyet analizi yapabileceksiniz.
  • Çalışmalarınız sistemli bir şekilde organize edilebilecek, yönetebilecek, raporlama konusunda kolaylılar yaşayacaksınız.
  • İş izinleri ile ilgili sistemi, tüm aşamalarıyla kolay bir şekilde takip edebilir ve rahatlıkla yönetebilirsiniz.
  • İş yeri ile ilgili acil durumlar ile karşılaşıldığında, hızlı bir yönetim ile acil durumun üstesinden gelebilecek performansı sergileyebilirsiniz.
  • İBYS Yazılımı, iş yerlerinin, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili önlemler alınabilmesi için, çevre faaliyetleri hakkında çok çeşitli verileri toplama, yönetme, hızlı sonuçlar oluşturabilme gibi artılar sağlar.
  • Program sayesinde çalışanlar ile ilgili tüm sağlık bilgileri ve özlük bilgileri depolandığı için, iş yeri yönetimi, çalışanıyla ilgili tüm detaylara rahatlıkla ulaşabilir hale gelir. İş yeri hekiminin de tüm işlemleri kısa sürelerde ve kolaylıkla yapabilmesini sağlayan bu sistem sayesinde verilerin işlenmesi ve kayıt alma süreçleri kısalır. Sisteme entegre edilmiş, hatırlatma özelliği sayesinde de tüm işlemler aksamadan yapılabilir.

Tüm bu ayrıcalıkları deneyimlemek istiyorsanız, sistemde hazırlanan demo programını kullanabilir, program ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.

Azalan İş Yükü İçin İBYS Yazılımı

İş yerlerindeki, iş sağlığı ve güvenliği konusunda, oluşabilecek tüm problemler üzerine detaylar sunan, tüm hizmetleri tek tıkla alabileceğiniz, yazılım sayesinde, iş yükünüz azalacaktır. Çünkü iş sağlığı ve güvenliği konusunda, sağlık ile ilgili kontrolleri, periyodik kontroller, iş kazaları ve meslek hastalıkları, iş izinleri, oluşan ve oluşabilecek tüm dokümanların yönetimi vb. bir çok bilgi girişi ve takibi gerekmektedir. Ayrıca depo edilen bilgilerden anlamlı bir biçimde sonuçlar çıkarıp analizler yapmak gerekir. Saydığımız tüm bu işlemler için birden çok çalışanın, fazla mesai yaparak, işleri tamamlamaları mümkün olur. İşte tam bu noktada, başta da belirttiğimiz gibi, bir veya bir kaç tıkla istediğiniz her bilgiye rahat ulaşır ve bilgileri çok kolay bir şekilde yönetebilme gücüne sahip olabilirsiniz. Nasıl mı? İBYS Yazılımı kullanarak.

Bu yazılım sayesinde verileriniz sağlıklı bir şekilde depolanır, hızlı ve kolay kullanımı sayesinde iş yükünüz hafifler ve verimlilik gözle görülen bir artış gösterir. Artık geçerli ve güncel, mevzuata uygun bilgiler elinizin altında olur.

Ayrıca sistem her kullanıcının, hatta bilgisayar ile daha önceden tanışmamış olanların bile basit bir şekilde kullanabileceği şekilde kurgulanmıştır. Bunun yanında yazılım programı çoklu kullanıcı özelliğine de sahiptir.

İş sağlığı ve güvenliği için oluşturulan yazılım programları, her şirketin kurumsal kimliği ve şirketin alt yapısına özel olarak oluşturulur. Yönetim üzerinde denetim mekanizması geliştirebilen, kontrol edilebilir ve ölçülebilir sonuçlar veren yazılım, İş yerlerinin sağlıklı ve güvenli ilerleyişini de sağlar. 

İş yerinize İBYS Yazılımı ilesağlanacak tüm hizmetlerin detayları için, sistemde oluşturmuş olduğumuz demoyu indirip, nasıl kullanıldığını ve size ne tür artılar sağlayacağını görebilirsiniz.

Sitemiz Üzerinden Rahatlıkla İBYS Yazılımı işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Softmed Yazılım Güvencesi ile…