87

İş Güvenliği Programı, işletmelerde var olan iş sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili süreçleri daha rahat kontrol edebilmek için oluşturulmuş bir yazılımdır. Yazılımın amacı, kurumsal ihtiyaç dahilinde, organize bir biçimde, bilgi güvenliğini sağlayarak ve bilgi depolayarak bu bilgileri sistemli şekillerde, şirketlerin kontrolüne sunmaktır. Ayrıca şirketlerin, verimli şekillerde, oldukça etkin, kapsamlı bir çalışma gerçekleştirmesi amacını da taşımaktayız.

İşletmelerin, iş akışları ve kurumsal kimliğine uygun olarak kurgulanan yazılım sistemlerini yaparak, işletmelere analiz yapabilme, test edebilme, program eğitimi, uygulamalı işlemler gibi kontroller sunabiliyoruz. Bu sayede işletmeler kusursuz hizmeti hızlı şekillerde ve hatasız bir şekilde yönetme kolaylığı yaşamaktadır.

İş Güvenliği Yazılımı Ve Faydaları

İş Güvenliği Programı, faaliyet ve süreçleri ile kolay kullanım özellikleri sayesinde, sizlere sorunsuz hizmet vermektedir. Mevzuata uygun risk analizleri, faaliyet raporları, dönelik – yıllık raporlar, acil durumlarda gerekli olan eylem planları, işte kullanılan ekipmanlarla ilgili bakım, kontrol vb işlemler, iş kazaları, kimyasal kazalar ya da meslek hastalıkları gibi daha bir çok alan, yazılım sayesinde sorunsuz ve sistematik ilerler ve rahat kullanılır.

Ayrıca çalışanların özlük bilgileri, periyodik muayene ve işe giriş muayenesi tüm raporları, reçeteler, yani kısaca çalışanlarla ilgili tüm sağlık bilgileri detayları ile sistemde yer alır. Bu sayede hem iş yeri çalışanıyla ilgili tüm detaylara rahatlıkla ulaşabilir. Hem de iş yeri hekiminin tüm işlemleri kısa sürelerde ve kolaylı işlemesi ve kayıt alma süreçleri kısalır. Ve sistem hatırlatma özelliği sayesinde de iş kolaylığı sağlamaktadır.

Tıbbi malzeme takibi, kasa takibi, hizmet ücretleri, tahsilat takibi, istatistiksel rapor takibi vb. takipler sistem üzerinden rahatlıkla takip edilebilir şekilde kurgulanmıştır.

Sistem her kullanıcının çok rahat uygulayabileceği şekilde kurgulanmıştır. Çoklu kullanıcı özelliğine sahip ve sınırsız veri kaydı alabilen sistem sayesinde tüm bilgiler kayıt altına alınabilir.

İş Güvenliği Programı ve yazılımları sayesinde şirketler iş güvenliği ve iş sağlığı konularında ölçülebilir sonuçları olan, denetim mekanizması çok verimli çalışan ve tüm yönetimin şirket tarafından kontrol edilebildiği bir sistem oluşturabiliyoruz. Ayrıca bu sayede çalışanların tümü sisteme dahil olabiliyor. Kurumun başarısını sağlıklı ve güvenli bir ortamda sürdürmesine yardımcı oluyoruz.

Size sağlanacak hizmet detayları için sistemde var olan demoyu indirip, kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Tüm Cihazlardan Takip Ve Verim Artışı

İş Güvenliği Programı, masaüstü, tablet ve telefonlar üzerinden kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede işletmeler 7/24 sistem kontrolü sağlayabilir ve iş verimliliğinde artış yaşanabilir. Zamanın yönetimi ve görev yönetimi konusunda sağlanan kolaylıklar sayesinde rahatlıkla kaynak planlaması yapılabilir.

Şirketlerdeki iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda oluşabilecek problemler üzerine detaylar sunan yazılım sayesinde iş yükünüz azalacaktır. Çünkü yapılacak tetkikler otomatik hazırlandığı için işlemleriniz hızlı şekillerde ilerleme gösterecek.

İş sağlığı ve iş güvenliği yazılımları, iş yeri için farklı riskler, tehlike kaynakları, kullanılan ekipmanlar ve uygulamalara uyumlu şekillerde hazırlanmaktadır.

Neden İş Güvenliği Yazılım Programı Kullanmalıyım?

  • İş Güvenliği Programı ve kapsamı gereği, kazalar ve meslek hastalıkları, sağlık kontrolleri, periyodik kontroller, dokümanların yönetimi, iş izinleri vb bir çok alanda, veri oluşturmak, oluşturulan verilerden anlamlı sonuçlar çıkarmak ve çıkarılan tüm sonuçları raporlamak işleri yapılmaktadır. Tüm bu işler elle kontrol edildiği zaman, çok uzun sürelerde oluşturulmaktadır. Ancak yazılım sayesinde tüm bu işlemler bir kaç tıklama sonucu rahatlıkla elinize ulaşabilecektir. Sağlıklı veri tabanı, bu verilerin takibi ve yönetimleri bu sayede çok kolay ve hızlı olacaktır. Bu sayede etkin bir yönetim sistemine sahip olabileceksiniz ve geçerli,  güncel verilere ulaşım çok kolay hale gelecektir.
  • İş Güvenliği Programı, bilgi dışında, fotoğraf ekleme kolaylığı da sağlamaktadır. Oluşturulan bilgilerin depolanması sayesinde akılı takvim uygulaması ile işlerinizin takibini çok rahat yapabilirsiniz.
  • Tüm kaza maliyetleri sistem sayesinde rahat hesaplanabilecek ve maliyet analizi yapabileceksiniz.
  • Tüm çalışmalarınız sistemli bir şekilde organize edilebilecek.
  • İş izin sistemleriyle ilgili tüm aşamaları rahatlıkla yönetebileceğiniz bir ortam sunar.
  • Acil durum yönetimi sisteminizi hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz.
  • Yazılım şirketlerin, iş sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili çevre faaliyetleri hakkında çok çeşitli verileri toplama ve yönetme işlemlerini yapar. Bu sayede önlemlerin alınması olayı rahatlıkla sağlanabilir.

Tüm bu detayları deneyimlemek isteyenler için, sistemde hazırlanan demo programı hizmetinizdedir. Programı kolayca indirip, deneyebilirsiniz.

Sitemiz Üzerinden Rahatlıkla İş Güvenliği Programı işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Softmed Yazılım Güvencesi ile…